Nieuwe bioscoopfilms 2023

In 2023 worden er weer tal nieuwe bioscoopfilms verwacht waar we zeer zeker naar uitkijken. Van actie, avontuur, komedie, drama of romantiek, er is voor elk wat wils. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van enkele veelbelovende films die het wachten zeker waard zijn!

Nieuwe bioscoopfilms 2023

Nieuwe bioscoopfilms

Creed III

Releasedatum: 2 maart 2023

In de derde Creed-film wordt het verhaal van Adonis Creed voortgezet, nadat hij de bokswereld heeft veroverd en zijn carrière en gezinsleven op orde lijken te zijn. Wanneer zijn jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian terugkeert na een lange afwezigheid, ontstaat er meer dan alleen een sportieve rivaliteit. Het gevecht tussen de voormalige vrienden is een zogenoemde emotionele rollercoaster die zeker de moeite waard is om aan je lijst van must-watch bioscoopfilms toe te voegen.


The Marvels

Releasedatum: 10 november 2023

The Marvels, de aankomende bioscoopfilm, is zowel een vervolg op Captain Marvel als een koppeling met Ms. Marvel. Het wordt de 33e film in het Marvel Cinematic Universe. Hoewel er momenteel weinig bekend is over de plot van deze film, is het zeker een aanrader om in de gaten te houden voor de fans van de andere Marvel-films. De verwachtingen zijn hooggespannen voor deze samenwerking van de geliefde personages in het Marvel-universum.


John Wick 4

Releasedatum: 23 maart 2023

Als fan van de vorige John Wick-films kijk je vast uit naar het vierde deel dat binnenkort op het grote scherm te bewonderen is. In deze film ontdekt John Wick een manier om The High Table te verslaan en zijn vrijheid te herwinnen. Maar voordat hij daartoe in staat is, moet Wick het opnemen tegen een nieuwe vijand met krachtige wereldwijde allianties. De strijd tegen deze nieuwe tegenstander is zo intens dat het zelfs oude vrienden in vijanden verandert. De verwachtingen voor deze actiefilm zijn hooggespannen en het belooft een onvergetelijk avontuur te worden voor de fans.


Scream VI

Releasedatum: 9 maart 2023

De volgende Scream-film verlaat de fictieve stad Woodsboro, Californië en verplaatst het verhaal naar de drukke straten van New York City. Een nieuwe Ghostface duikt op, gericht op de overlevenden van de beruchte "Woodsboro Legacy Attacks". Deze verschuiving van locatie en personages creëert nieuwe kansen voor schrikeffecten en bloederige actie, terwijl het ook een twist geeft aan de bekende horrorfilms van Scream. Huidige en nieuwe fans kunnen weer genieten van de bloederige horrors van Scream op het witte doek.


The Little Mermaid

Releasedatum: 26 mei 2023

De aankomende film is een live-action remake van de geliefde klassieker uit 1989, waarin een jonge zeemeermin haar prachtige stem inruilt voor een paar menselijke benen door een deal te sluiten met Ursula de zeeheks. Deze moderne interpretatie van de oude favoriet belooft een genot te zijn voor zowel oudere als jongere kijkers, waarbij het verhaal opnieuw tot leven wordt gebracht.


Barbie

Releasedatum: 20 juli 2023

De aankomende live-action Barbie-film vertelt het verhaal van een Barbiepop die in het fictieve Barbieland woont. Helaas wordt ze verbannen uit haar eigen wereld vanwege haar afwijkende uiterlijk en gedrag, dat niet voldoet aan de normen van perfectie. Dit dwingt haar om zich aan te passen aan het echte leven en haar eigen identiteit te ontdekken. De film belooft een krachtige boodschap te brengen, een echte feel-good movie voor zowel jonge als oude kijkers.


Kortom, het huidige jaar belooft een geweldig filmjaar te worden met een breed scala aan nieuwe bioscoopfilms die de moeite waard zijn om naar uit te kijken. Dus zorg ervoor dat je je agenda bij de hand hebt en maak je klaar om te genieten van een jaar vol geweldige films!
 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorie├źn
Meest gelezen